CSKA alistas Euroliigas koduväljakul Barcelona

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CSKA ja Barcelona kohtumine Euroliigas.
CSKA ja Barcelona kohtumine Euroliigas. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas alistas Moskva CSKA E-vahegrupis koduväljakul 93:82 Barcelona. F-vahegrupis jätkab kaotuseta Istanbuli Fenerbahce.

CSKAle tõi Cory Higgins 20 punkti, 16 punkti viskasid nii Miloš Teodosic kui ka Andrei Vorontsevitš. Viimane võttis lisaks ka üheksa lauapalli, serblase arvele jäi kuus korvisöötu. Barcelona parim oli 16 punktiga Juan Carlos Navarro, Justin Doellman lisas 14 ja Alex Abrines 12 punkti. CSKA otsustas mängu ära kolmandal veerandajal tehtud 18:4 spurdiga, kusjuures veerandaja lõpus saadeti Navarro kahe tehnilise veaga platsilt minema.

Fenerbahce oli 85:79 üle Krasnodari Lokomotiv Kubanist. Bogdan Bogdanovic tõi võitjatele 18 punkti, Jan Vesely lisas 17 ja Luigi Datome 16 punkti. Kahe võidu kõrvale esimese kaotuse saanud Krasnodari meeskonna parim oli 21 punktiga Victor Claver.

Kahe kaotuse kõrval sai esimese võidu kirja Belgradi Crvena Zvezda, alistades võõrsil 74:63 Athena Panathinaikose. Maik Zirbes viskas 12, Branko Lazic ja Vladimir Stimac kumbki 11 punkti. Kolmikduublile jõudis väga lähedale Stefan Jovic, kelle arvele kanti 9 punkti, 8 lauapalli ja 8 korvisöötu. Kreeka klubile tõi James Gist 15 punkti, James Feldeine ja Miroslav Raduljica lisasid kumbki 12 punkti. Panathinaikosel on tabelis võit ja kaks kaotust.

Teise võidu sai vahegrupis Malaga Unicaja, olles kodus suurelt 90:67 parem Zagrebi Cedevitast. Mindaugas Kuzminskas viskas Malaga kasuks 17 punkti, Daniel Diez lisas 16 punkti. Ühe võidu ja kahe kaotusega jätkava Cedevita poolel oli üleplatsimees 24 punkti toonud Luka Babic, Jacob Pullen lisas 16 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles