Video ja galerii: maagiline O’Sullivan on tipus tagasi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis toimuval snuukri suuruselt teisel turniiril ehk Mastersil võitis viiekordne maailmameister Ronnie O’Sullivan veerandfinaalis 6:3  2014. aasta ilmameistrit Mark Selbyt.

Seisul 5:3 oli Selby lähedal freimi võidule, kuid ei suutnud musta kuuli löömise järel valget kuuli sobivalt paigutada. Veidi hiljem võttis O’Sullivan riski ja saatis üsna pikalt distantsilt auku punase kuuli. Seejärel britt enam ei eksinud ja võitis kohtumise üheksanda freimi.

Pärast eelmise aasta kevadel toimunud maailmameistrivõistlusi pidas O’Sullivan enam kui pool aastat kestnud pausi. Kaheldi, kas ta sellel hooajal üldse suurde snuukrisse tagasi tuleb. Ka mees ise ei olnud oma väljaütlemistes kuigi kindel.

Pärast eilset võitu tunnistas O’Sullivan, et tippvormist on asi endiselt kaugel. «Tehniliselt ei tundnud ma end hästi, kuid pidin lööke ette võtma. Püüdsin pidevalt rünnata, et hoida oma konkurenti pinge all. Mu pikad löögid olid väga head ja lisaks suutsin ka kannatlik olla.»

O’Sullivan kohtub poolfinaalis kas John Higginsi või Stuart Binghamiga. Teises poolfinaalis on koha kindlustanud Barry Hawkins, kes oli 6:2 üle Mark Allenist. Hawkins kohtub Judd Trumpi ja Neil Robertsoni matši võitjaga.

O’Sullivani ja Selby matši lõpplahendus:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles