Hannes Võrno soovib saada EOK presidendiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Erik Prozes

Saatejuht, humorist, moekunstnik, poliitik ja kaitseväelane Hannes Võrno teatas, et soovib saada Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendiks. Eile teatas praegune president Neinar Seli tagasiastumisest, kuid jääb siiski ametisse kuni 15. aprillini. Just siis valitakse uus president.

«Täpselt kolm kuud on aega! Soovin ja tahan oma kogemused, oskused ning jõu panustada sellesse, et inimesed usuksid otsekohest, avatud ja eestimeelset presidenti,» kirjutas Võrno Facebookis. «Toeta mind, jaga ja anna hääl, kui usud, et mina Eesti Olümpiakomitee presidendina suudan. Väärtustada võimsaid veterane, toetada tänaseid tegijaid ja hinnata hulljulgeid homseid.»

Ta jätkas: «Tahan ja luban EOK presidendiks saades pakkuda Eestile hetki, kui saame seista õnnepisarates ja omade võidulippudele hümni kõlades alt üles vaadata. Luban osata ka medalita jäädes hinnata tegijate tulemusi enam kui pirisejate pingutusi. Olümpia on täna võti rahu tegemiseks, võin seda öelda ohvitseri, veterani ning patrioodina. Apoliitilise ja alaliitudest sõltumatuna oskan olla karm, aga õiglane.» 

Täpselt 3 kuud on aega! Soovin ja tahan oma kogemused, oskused ning jõu panustada sellesse, et inimesed usuksid...

Posted by HANNES VÕRNO on 14. jaanuar 2016. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles