Galerii: põlve vigastanud ukrainlane ei suutnud Klitško kingadesse astuda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Profipoksi IBFi sarja üliraskekaalu tiitliomanikuks krooniti ameeriklane Charles Martin, kes alistas kolmandas raundis tehnilise nokaudiga ukrainlase Vjatšeslav Glazkovi. Initsiatiivi omanud Martin lõi Glazkovi kolmandas raundis kaks korda põrandale ja pärast teist lööki ei suutnud ukrainlane enam arvatava põlvesidemete vigastuse tõttu matši jätkata.

Ukrainlased lootsid, et Glazkovist võiks saada pärast Vladimir Klitško kukutamist järjekordne ülikraskekaalu maailmameister. 31-aastane Glazkov sai 21 võidu kõrvale teise kaotuse, 29-aastase Martini kontol on 23 võitu ja üks viik.

Üliraskekaalus kuuluvad praegu WBO, WBA ja IBO meistrivööd britile Tyson Furyle, kes alistas novembris just Klitško. IBFi meistrivöö läks Glazkovi ja Martini vahel jagamisele, kuna IBF soovis näha Tyson Fury ja Glazkovi matši, kuid lepinguliste kohustuste tõttu pidi Fury sellest loobuma. Seetõttu otsustas IBF Furylt meistrivöö ära võtta ja korraldada uue tiitlimatši.

WBC tiitliomanikuks sai paar tundi pärast Martini ja Glazkovi matši ameeriklane Deontay Wilder, kes alistas nokaudiga poolaka Artur Szpilka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles