Pupart aitas Cuprumi hooaja ühe parema võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Keith Pupart (Foto: plusliga.pl)

Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum saavutas Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel Poola Plusligas hooaja ühe parema võidu, mängides võõral väljakul üle tabelis koht kõrgemal oleva Radomi Cerrad Czarni. Ühtlasi oli Pupart 19 punktiga võitjate teine skooritegija.

Võõrsil 1:2 kaotusseisu jäänud Cuprum suutis seejärel mängu pöörde tuua ja magusa 3:2 (-23, 22, -20, 23, 11) võidu noppida. Tavapäraselt kogu mängu kaasa teinud Keith Pupart panustas Lubini meeskonna võitu 19 punkti, mis oli võitjate paremuselt teine resultaat, kirjutas Volley.ee.

Eesti koondise nurgaründaja realiseeris punktiks 16 (48%) rünnakut ning lisas ühe blokipunkti ja kaks serviässa. Pallingu vastuvõtul hiilgas eestlane mängu parima 69%-lise täpsusega. Robert Täht eilses kohtumises platsile ei pääsenud.

Hooaja kolmanda viiegeimilise vastasseisu võitnud Lubini esindus tõusis 22 punktiga turniiritabelis koha võrra kuuendaks. Eilne vastane Radom on viiendana kogunud 24 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles