Noored jõudsid finaali, esireketid piirdusid poolfinaaliga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter

SULGPALL. Tallinnas toimunud sulgpalli Euroopa karikaetapil Yonex Estonial jõudsid eestlastest ainsana finaali naispaarismängijad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Eesti esireketid Raul Must ja Kati Tolmoff kaotasid poolfinaalides.  

18-aastased Nõo Sulgpalliklubi mängijad Kuuba ja Rüütel võitsid poolfinaalis tasavägises heitluses kolmanda paigutusega soomlannasid Sonja Pekkolat ja Jenny Nystromi 21:12, 11:21, 22:20. «Esimeses geimis mängisime hästi, kuid teises tuli meil närv sisse. Kolmanda geimi lõpus mõtlesime lihtsalt, et mängime rahulikult lõpuni,» võtsid nad oma esituse kokku. See on neile täiskasvanute klassis karjääri seni parim tulemus. Finaalis tuli esimese asetusega Venemaa paarilt Anastassia Tšervjakovalt ja Olga Morozovalt vastu võtta 14:21, 15:21 kaotus.

Meeste üksikmängus kaotas Raul Must poolfinaalis 21:18, 19:21, 14:21 prantslasele Lucas Claerboutile. Must leidis, et praegu jääb vajaka heast füüsisest. «Teises ja kolmandas geimis ei jõudnud enam mängida, väsisin ära. Sellist vormi hetkel pole nagu sügisel, kui mängisin väga heal tasemel,» sõnas Must, kes jääb pärast tihedat võistlusperioodi nüüd kodumaale ja püüab üldkehalise poolega rohkem tegeleda. «Tahan sellist vormi, et vastased väsivad, mitte mina. Tuleb veel treenida järelikult, Euroopa meistrivõistlustel ja olümpial tahan taas tippvormis olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles