Madridi Real jätkas Zidane’i käe all ülivõimsalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti peatreenerit vahetanud Madridi Reali jalgpallimeeskond on seejärel olnud suurepärases hoos. Kui Zinedine Zidane'i käe all võideti esimene kohtumine 5:0, siis teises alistati täna 5:1 Sporting Gijon.

Koduväljakul mänginud Real asus juba 7. minutil Gareth Bale’i tabamusest juhtima. 9. minutil suurendas Cristiano Ronaldo eduseisu ning 12. minutil oli juba täpne Karim Benzema. 18. minutil lõi Ronaldo enda teise värava ja 41. minutil jõudis enda teise tabamuseni Benzema.

Teise poolaja alguses võttis Zidane järjest pingile nii Bale’i, Isco kui ka Benzema ning 62. minutil õnnestus Isma Lopezel üks värav tagasi lüüa.

Realil on 20 kohtumisega kogunud 43 punkti, mis annab neile tabelis teise koha. Liider on ühe mängu vähem pidanud Madridi Atletico 44 silmaga. Realist kaks mängu vähem pidanud FC Barcelonal on kolmandana koos 42 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles