Teigamägi: olen kindel, et Coe suudab kergejõustikuelu parandada

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Teigamägi.
Erich Teigamägi. Foto: Tairo Lutter

Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi usub, et rahvusvahelise katusorganisatsiooni IAAFi juht Sebastian Coe puhastab korruptsiooni- ja dopingusüüdistuste keskmesse sattunud ala maine.

Nimelt esitas maailma antidopinguagentuur WADA hiljuti raporti, kus seisis kirjas, et IAAFi eelmine president Lamine Diack oli korruptsiooni taga ning teadis sportlaste laiaulatuslikust dopingutarvitamisest, vahendab ERR Sport.

«Ma loodan ja olen kindel, et Coe suudab rahvusvahelist kergejõustikuelu parandada,» ütles Teigamägi Vikerraadio saatele «Spordipühapäev». «Kohtusin temaga enne IAAFi presidendivalimisi ning olen veendunud, et tema pole olnud skandaalides osaline. Ta on kriitilise suhtumisega ja varem polnud tal asepresidendina lihtsal võimalust asjasse sekkuda,» kommenteeris Teigamängi väidet, justkui oleks ka endine tippjooksja üks senitoiminud süsteemi osadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles