Djokovic: kunagi pakuti mulle kaotamise eest 200 000 dollarit

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Novak Djokovici arvates ei heida tipptennises lahvatanud kokkuleppemängude skandaal spordialale eriti suurt varju, sest tegemist on juba kümmekond aastat tagasi toimunud sündmustega, vahendab ERR Sport.

«Ma kuulsin selle skandaali kohta, kuid seal räägitakse peaaega kümme aastat tagasi toimunud mängudest ning mängijatest, kes pole enam ammu tegevmängijad,» sõnas Djokovic. «Praegu pole ühegi tegevmängija kohta tõendeid ning senikaua, kui tõendeid ei ole, jääb kogu skandaal lihtsalt spekulatsiooniks.»

Aastal 2007 pakuti Djokovicile Venemaal, Peterburis toimunud turniiri eel väidetavalt 200 000 dollarit, et meelega kaotada esimese ringi kohtumine. «Muidugi me lükkasime kohe sellised pakkumised tagasi ning rohkem sellest midagi ei tulnu,» lisas Djokovic, kes kokkuvõttes sellest turniirist osa ei võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles