Venno ja Teppan koduklubi eest platsile ei pääsenud

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel oli võistlustules nii Oliver Venno kui ka Renee Teppani koduklubi, kuid Eesti koondise diagonaalründajad platsile ei pääsenud. 

Türgi meistriliiga 12. voorus mängis Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi võõral väljakul 3:0 (14, 15, 19) üle turniiritabelis seitse kohta madalamal asuva Besiktase võistkonna. Üleplatsimängijana tõi Marcus Nilsson võitjatele 19 punkti (rünnakul 24-st 17, 71%), Oliver Venno platsil ei käinud. Bankasi hoiab 22 punktiga turniiritabelis kolmandat kohta, linnarivaal Ankara Halkbank on parimana kogunud 28 puntki, vahendab Volley.ee.

Eesti koondise diagonaalründaja on Türgi kõrgliigas seni saanud ennast tõestada vaid kolmes vastasseisus, ülejäänud mängudes on eestlane leppinud Nilssoni järel vahetusmängija rolliga. Venno punktirekord pärineb detsembri lõpus toimunud eelmisest voorust, kui viiegeimilises mängus märgiti tema arvele 24 silma. Kokku on Venno koduliigas toonud 63 punkti. 

Austria meistriliigas jätkab täiseduga Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, kes viimati oli kodupubliku ees 3:0 (14, 11, 18) tulemusega parem turniiritabeli punasest laternast Bisambergi SG Union Raiffeisenist. Teppan jäi seekord platsi kõrvale. Esikohal jätkaval Innsbrucki esindusel on koos 36 punkti. Sama punktikoguse on saavutanud ka suurim rivaal Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob, kuid seda ühe enampeetud mängu juures. Ülejäänud võistkonnad jäävad maha kaheksa või enama punktiga. 

Tänavusel hooajal taaskord täistuuridel käivas Kesk-Euroopa liigas on Tirol võitnud kõik viis mängu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles