Loosiõnn naeratas Sepa staadioni nimekaimule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka mänedšer Kaarel Kiidron eilsel Sepa staadioni tänuüritusel
Tammeka mänedšer Kaarel Kiidron eilsel Sepa staadioni tänuüritusel Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalal võiduka lõpu saanud Eesti spordi ajaloo suurima ühisrahastuskampaania toetajad tähistasid eile Tartu Raekoja platsi Kiigemetsas kampaania õnnestumist. Muuhulgas loositi 3108 toetaja vahel välja auhindu, millest suurima - soojamaareisi kahele Tortuga Travelilt - võitis valmiva Sepa Jalgpallikeskuse nimekaim Krista Sepa.

Peaauhinna võitja Krista Sepa sai oma ruutmeetrid sünnipäevakingina oma kaasalt. «Kui info kampaania kohta minuni jõudis, mainisin kodus midagi sellist, et noo.. nimi ju lausa kohustab mind kaasa lööma,» oli ise hoopiski Tallinna FC Levadiale pöialt hoidev võitja õnnelik.

«Kuna iga ruutmeeter andis ühe loosipileti, sündis pealtvaatajate silme all väike nimemaagiline Sepa ime,» muheles ühisrahastuse kampaaniajuht Kalle Paas. «Ma tänan Tortuga Travelit ja Sportland Eestit võimaluse eest premeerida häid inimesi, kelle annetused aitavad teoks teha Tartu jalgpalli unistuse. Kõik kampaaniasse panustajad saavad lähinädalatel vastavalt toetuse suurusele ka autasu, kingituse Sportlandilt ja kutse staadioni sel suvel toimuvale pidulikule avamisele.»

Tänuüritusel tänasid kampaania eestvedajad toetajaid pannkookide ja kõnedega, oma tänusõnad andis edasi ka Tartu linnapea Urmas Klaas. Kampaania võiduka lõpu tähistamiseks kandis luuletaja Contra ette selleks puhuks valminud luuletuse.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist.

Lisaks ühisrahastuskampaaniale panustab Sepa Jalgpallikeskuse valmimisse ka Jalgpallikool Tammeka ja Eesti Jalgpalli Liit. Ehitustegevus Sepa staadionil algab kevadel ja ühisrahastuskampaaniale pannakse pidulik punkt 10. juulil Euroopa meistrivõistluste finaali ühisvaatamisega, kuhu on oodatud kõik kampaania toetajad ja kaasaaitajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles