Eesti suusatajad said Läti meistrivõistlustel kaks kolmikvõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Veerpalu
Andreas Veerpalu Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädalavahetusel peeti Lätis Priekulis murdmaasuusatamise Läti meistrivõistluste etapp, kus eestlased said terve hulga poodiumikohti.

Võistluste avapäeval olid kavas lühikesed eraldistardiga klassikadistantsid. Naiste 5 km sõidus oli kiireim Tartu Suusaklubi esindaja Kati Tammjärv ajaga 15.35,2. Talle järgnesid Anette Veerpalu Sparta Spordiseltsist (+16,3) ja Põhjakotkas Viljandi esindaja Seila Peek (+ 1.04,0).

Ka meeste 10 km distantsil tuli kolmikvõit Eestisse. Võitis Andreas Veerpalu Sparta Spordiseltsist ajaga 26.31,1. Teine koht kuulus 54 sekundilise kaotusega Jõulu Suusaklubi esindajale Alvar Johannes Alevile ja kolmas oli veel juunioride klassi kuuluv Kaarel Kasper Kõrge RR Suusaklubist (+1.00,6).

Pühapäeval kavas olnud 5 km vabatehnikadistantsil oli naistest taas kiireim Kati Tammjärv (14.28,2), teiseks sõitis ennast Leedu esindaja Marija Kaznacenko (+3,2) ja kolmas koht kuulus meie noortekoondise liikmele Stine – Lise Truule Tartu Suusaklubist (+27,7).

Meeste 10 km klassikasõidus oli kiireim eestlane teise koha saavutanud Andreas Veerpalu, kaotust võitjale Indulis Biksele Lätist kogunes 10,9 sekundit. Klassikadistantsi teise koha vahetas vabatehnikadistantsi kolmanda koha vastu Alvar Johannes Alev (+13,5).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles