Karjääri lõpetanud Bärengrub alustab tööd jalgpalliliidus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub.
Alo Bärengrub. Foto: Liis Treimann

48 korda Eesti koondist esindanud keskkaitsja Alo Bärengrub lõpetas mängijakarjääri ja alustab tööd noortega – Kehtnast pärit mees siirdub Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Raplamaa tehniliseks koordinaatoriks, kelle ülesanne on tegeleda maakonna parimate noortega.

«Natuke raske südamega seda ütlen, aga tippjalgpalliga on tõesti kõik. Ma arvan, et praegu on õige aeg elus uus lehekülg pöörata,» lausus veebruaris 32-aastaseks saav Bärengrub, kes esindas oma karjääri jooksul FC Florat, Bodö/Glimti (Norra) ja Nõmme Kaljut.

Teatavasti alustas EJL mullu projektiga, mille eesmärk on U17 Eliitliiga viimine uuele geograafilisele ja sportlikule tasemele ning tippjalgpalli eelduste loomine piirkondades, kust praegu kõrgemas seltskonnas klubisid ei mängi. Esimeseks tehniliseks koordinaatoriks asus Igor Prins, kes töötab Läänemaal. Nüüd alustab samamoodi tööd Bärengrub.

«Olen pärit Raplamaalt Kehtnast. Sel aastal hakkan treenerite koolitustel käima, viin end kurssi Raplamaal toimuvaga ning lähen teisele ringile uues rollis,» lausus endine tippjalgpallur.

«Raplamaal on kohalik jalgpallikool teinud head tööd ja järgmisel aastal peaks olema võimalik liituda U17 Eliitliigaga. Meie soov on aidata kaasa tippmängijate kogemustega, samuti pakkuda Alole võimalus end treenerina jalgpallis teostada. Alo puhul on väga hea tõdeda seda, et ta on Raplamaalt pärit ja suundub oma juurte juurde tagasi,» selgitas jalgpalliliidu tehniline direktor, samuti Raplamaalt pärit Janno Kivisild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles