Marko Kristal leidis uue ja huvitava väljakutse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal
Marko Kristal Foto: Liis Treimann

143 korda Eesti koondist esindanud poolkaitsja Marko Kristal alustas tööd Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Ida-Virumaa tehnilise koordinaatorina.

Aastatel 2012 kuni 2015 töötas Kristal FC Levadia peatreenerina, enne seda Tartu Tammekas ning abitreenerina Levadias ja Eesti koondise juures, samuti spordidirektorina FC Floras. Uues ametis kuuluvad Kristali tegevusvaldkonda Ida-Virumaa noorte talenditreeningud, maakonna kooliprojekt, kohalike mängijate skautimine jms. Lisaks asub ekskoondislane tööle JK Sillamäe Kalevi abitreenerina.

«Olen pärast Levadiast lahkumist paar kuud saanud mõtteid seada ning tahtsin jalgpalli juurde jääda. Sellest saab väga huvitav väljakutse,» lausus Kristal. «Kirde-Eesti on olnud oma spetsiifika ja väljakutsetega. Marko roll kogenud treenerina saab olema väga oluline ja usun, et klubid võtavad ta positiivselt vastu,» märkis EJLi tehniline direktor Janno Kivisild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles