Tarvas saadab kaks leegionäri koju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvast lahkuvad Maksim Kovacevic (pildil näoga) ja Radomir Marojevic.
Rakvere Tarvast lahkuvad Maksim Kovacevic (pildil näoga) ja Radomir Marojevic. Foto: Riho Lüüs

Rakvere Tarva korvpallimeeskond loobub serblase Maksim Kovacevici ja montenegrolase Radomir Marojevici teenetest. Mehed on veel Rakveres, ärasõidupiletid on ostetud reedeks. 

«Olukord on selline, peame tegutsema vastavalt oma võimalustele ning praegu käib nende hoidmine meile üle jõu,» tunnistas Tarva peatreener Andres Sõber. «Paneme edasi nende meestega, kes meil on – kaks ameeriklast, kaks lätlast ja eestlased. Võtsime esiliigast kaks poissi juurde.»

Jõulupuhkuse eel lõpetas Tarvas koostöö Nemnaja Maricaga, Kovacevic ja Marojevic naasid küll meeskonna juurde, ent eelmine nädal selgus, et meestel on pikendamata tööload ja viisad. Kuna klubil on tekkinud maksuvõlg, ei õnnestunud meestele uusi pabereid vormistada.  

Sõber ei välistanud, et olukorra paranedes võib veebruaris, enne üleminekutähtaja lõppemist, lisanduda koosseisu mõni uus mängija – kõik sõltub rahalistest võimalustest ja sellest, kuidas meeskonnal läheb. «Praeguste meestega saab ka mängida küll – viimati võitsime ju selgelt Pärnut,» märkis ta.

Möödunud nädalal oli Kalev/Cramo vastu peetud kohtumises Tarval vaid seitse pallurit. Pärast seda registreeriti meeskonna mängijateks ka mänedžer Madis Šumanovi ja 15-aastase Erik Kaasiku. Treeningutel osalevad veel mõned noormängijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles