Rocki ameeriklane mängis esimest korda isa silme all ja tegi hooaja parima esituse

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Harper (viskel).
Brian Harper (viskel). Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna tänases 80:91 kaotusmängus Chalonile paistis Rocki poolelt enim silma 23 punkti kogunud ameeriklane Brian Harper, kes tegi senise hooaja parima esituse.

Harper tunnistas pärast kohtumist, et talle andis jõudu isa küllatulek. Paljud mängijad lähevad pere silme all närvi ja pingutavad üle, aga Harperit ei seganud see karvavõrdki. «Olen pere üle uhke ja minu jaoks on meeldiv, kui pere mulle kaasa elab. Ma polegi isa ees varem profikorvpalli mänginud,» ütles ta. Päris üksi Harper Tartus siiski aega veetma ei pea, sest ülikoolilinna kolis ka tema naine.

Rocki jaoks tähendas tänane kaotus eurosarjas edasipääsulootuste kustumist. Chaloni vastu ei teinud kaasa mängujuht Evaldas Žabas, teisel poolajal ei tulnud enam platsile ka reielihast venitanud Tanel Kurbas. Hoolimata lühikesest pingist valitses esimesel kolmel veerandajal mängu just Rock ja kohati mindi ette isegi 10 punktiga. Lõpp läks siiski käest ära.

«Tegime kriitilistel hetkedel palju vigu ja Chalon sai teha palju viskeid täiesti vabalt. Nad panid need sisse ja me ei suutnud vastata. Alati oleks hea, kui kõik mängijad oleksid terved, aga kui ei ole, siis pole midagi teha. Ülejäänud peavad sel juhul suurema panuse andma,» tõdes Harper.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles