Suured staarid näitasid Austraalia lahtistel võimu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams Austraalia lahtistel.
Serena Williams Austraalia lahtistel. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel näitasid Eesti aja järgi täna öösel head minekut mitmed tähtmängijad, kes murdsid end edasi juba kolmandasse ringi.

Naiste konkurentsis sai kindla võidu maailma esierekt Serena Williams, kes alistas 6:1, 6:2 Taipei esindaja Su-Wei Hsiehi. Kindla võidu noppis teises ringis ka viienda paigutusega venelanna Maria Šarapova, kes alistas 6:2, 6:1 valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitši.

Võidu sai kirja ka 13. asetusega itaallanna Roberta Vinci, kes mängis 6:2, 6:3 üle USA esindaja Irina Falconi. Belinda Bencic (12. asetus) alistas aga ungarlanna Timea Babose 6:3, 6:3.

Meeste seas oli teises ringis võidukas kolmanda asetusega Roger Federer, kes mängis 6:3, 7:5, 6:1 üle ukrainlase Aleksandr Dolgopolovi. Seitsmenda paigutusega jaapanlane Kei Nishikori alistas aga 6:3, 7:6, 6:3 ameeriklase Austin Krajiceki. Kuuenda asetusega Tomaš Berdych oli 6:4, 6:0, 6:3 parem Bosnia ja Hertsegoviina mängijast Mirza Basicist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles