Nokaudimeister Wilder peab vastamisi minema võimsa venelasega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder enne kohtumist poolaka Artur Szpilkaga.
Deontay Wilder enne kohtumist poolaka Artur Szpilkaga. Foto: SCANPIX

Ameeriklane Deontay Wilder kaitses nädalavahetusel kolmandat korda enda poksi üliraskekaalu WBC meistrivööd ning nüüd tuleb tal ringis vastamisi minna venelase Aleksandr Povetkiniga.

30-aastane Wilder alistas nädalavahetusel Brooklynis nokaudiga poolaka Artus Szpilka ning nüüd on ta võitnud kõik karjääri 36 matši ning neist 35 nokaudiga. Praegu peab WBC meistrivöö omanik läbirääkimisi 36-aastase venelase Aleksandr Povetkiniga, kelle kontol on 30 võitu ja 1 kaotus. 30st võidust 22 on tulnud venelasel nokaudiga ning ainsa kaotuse on ta saanud Vladimir Klitško käest 2013. aastal.

«Wilderi järgmine matš on kindlasti kohustusliku väljakutsuja Aleksandr Povetkiniga,» teatas WBC president Mauricio Sulaiman BoxingScene.com’ile. «Praegu on käimas läbirkääimised. Osapooltel on 30 päeva aega, et kokkuleppele jõuda. Arvatavasti toimub matš mais võis juunis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles