Lionel Messi teatas Inglismaa suurklubidele kurva uudise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi maailma parimale jalgpallurile mõeldud auhinnaga.
Lionel Messi maailma parimale jalgpallurile mõeldud auhinnaga. Foto: SCANPIX

FC Barcelona ja Argentina jalgpallikoondise staar Lionel Messi kuulutati hiljuti viiendat korda maailma parimaks jalgpalluriks ja endiselt loodavad Inglismaa suurklubid, et neil õnnestub Messi ühel päeval ka enda ridadesse meelitada.

Kõige rohkem on Messit seostatud Manchester City’ga, kuid varasemalt on räägitud ka tema võimalikust siirdumisest Londoni Chelseasse. Nüüd tõmbas Messi neile lootustele aga kriipsu peale.

«Olen alati öelnud, et Barcelona on minu kodu ja ma tahan enda karjääri lõpuni seal mängida. Siiski rääkisin ma enda klubikarjäärist Euroopas,» rääkis Messi France Footballile, et kunagi soovib ta lisaks Barcelonale mängida ka enda sünnimaal Argentinas. «Euroopas on Barcelona minu ainus klubi ja ma ei kavatse kedagi teist esindada.»

«Siiski sooviksin ma mängida Argentinas, kuna lahkusin sealt juba väiksena. Tahaksin teada, milline tunne on olla osaline Argentina liigas,» lisas ta. «Jalgpallis võib muidugi kõike juhtuda, kuid tean, mida ma tahan ja ma tahan jääda Barcelonasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles