Kanguri hea kaitsemäng aitas Varese eurosarjas võõrsil olulise võiduni

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: PP

Kristjan Kangur ja Itaalia korvpalliklubi Varese suutsid FIBA Europe Cup sarjas võõrsil suurest kaotusseisust alistada Valgevene klubi Tsmoki-Minski 89:84 (15:18, 24:20, 19:32, 31:14) ning astusid suure sammu vahegrupist edasipääsule lähemale.

Varese oli veel 8,5 minutit enne mängu lõppu taga koguni 59:74, kuid suutis seejärel oma kaitse suuresti tänu Kanguri abile lukku keerata ning ise täpsete rünnakutega nõelata, vahendab ERR Sport.

Eestlane viibis platsil 29,5 minutit ning viskas selle ajaga 9 punkti (kahesed 2/3, kolmesed 1/3 ning vabavisked 2/2), hankis 4 lauapalli, jagas 3 korvisöötu, tegi ühe vaheltlõike ja kaks isiklikku viga. 

Varese parimana viskas omal ajal ka NBA õhku nuusutama pääsenud tagamees Maalik Wayns, kes tõi 24 punkti, Giancarlo Ferrero lisas 18 silma. Kaotajate edukaim oli Justin Gray 21 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles