Tartu Tammeka valis meeskonnale uue kapteni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Kiidron (vasakul).
Kaarel Kiidron (vasakul). Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka esindusmeeskond asub tuleval hooajal Premium Liiga punktide nimel lahingusse Kaarel Kiidroni juhtimisel, teatas klubi oma koduleheküljel. Läinud nädalal valis sinivalgete esindusmeeskond omale tulevaks hooajaks kaptenid. Jaanuari algul tõsisemalt hooaja ettevalmistust alustanud tammekalaste usaldus kuulus hooaja eel Kaarel Kiidronile, keda toetavad asekapteniteks valitud Jürgen Lorenz ning Tauno Tekko.

Kiidroni jaoks ei ole kapteniroll Tammekas midagi uut – esmalt 2009. aastal kapteniks valitud ning 2012. aasta algul Tšehhi mängima siirdudes käepaela loovutanud keskkaitsja juhtis Tammekat platsile episoodiliselt ka läinud hooajal. Premium Liigas juhtus see viimati läinud hooaja 36. vooru kohtumises Narva Transi vastu, kui Kiidron tartlaste kasuks ka skooris ning meeskonna üleminekumängudele aitas. Kiidron tänas meeskonda usalduse eest ning on uhke, et saab taaskord mängida Tammeka kaptenina.

«Ma olen uhke, et meeskond ja klubi on mind usaldanud kaptenirolli. Nüüd järjekordselt kaptenipaela kandes võib meeskond rasketel hetkedel minu poole vaadata ja üritan olla neile ja kogu Tammeka klubile eeskujuks nii platsi peal, kui väljaspool seda,» sõnas Kiidron.

Tammeka peatreener Indrek Koser usub, et Kiidroni näol on leitud meeskonnale väga hea kapten, ning on lisaks rahul ka asjaoluga, et läinud hooajal meeskonda pigem episoodiliselt esindanud keskkaitsjat võib käesoleval aastal näha sinivalgete eest platsile jooksmas tihedamini. «Ma arvan, et see oli hea valik. Kaarel on meie meeskonna kontekstis kogenud mängija ja kindlasti on meeskonnale hea sõber ja motiveerija. Lisaks annab see meile ka kindlust, et Kiidron saab Tammekat Premium Liigas aidata läbi terve hooaja,» lausus Koser.

Tammeka on palliplatsil taas juba tuleval nädalavahetusel, kui Tallinnas kohtutakse halliturniiri kolmandas mängus Viljandi JK Tulevikuga. Premium Liigas saab sinivalgeid esmakordselt näha reedel, 4. märtsil, kui 2016. aasta hooaja avakohtumises minnakse koduses Tartus vastamisi Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles