Fotod: Austraalia lahtistel sai trepil kukkunud pealtvaataja vigastada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tuli kohtumine katkestada, sest trepil kukkunud pealtvaataja vajas arstiabi.
Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tuli kohtumine katkestada, sest trepil kukkunud pealtvaataja vajas arstiabi. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tuli Ana Ivanovici ja Anastasija Sevastova vaheline teise ringi kohtumine ligi pooleks tunniks katkestada, sest üks pealtvaataja sai trepil kukkudes vigastada.

Õnnetus juhtus esimeses setis ja Ivanovic oli toimunust silmnähtavalt häiritud. «Tundsin ennast tõeliselt halvasti ja lausa värisesin, sest kukkumise hääl oli tõeliselt vali. Kuulsin seda ja jätsin otsekohe punkti mängimise pooleli,» sõnas Ivanovic pärast mängu The Guardiani vahendusel. «Õigupoolest oli isegi hea, et pidime väikese pausi tegema, sest nägin kukkumist vaimusilmas ja see polnud üldse hea vaatepilt.»

Turniir korraldajate sõnul viidi kukkunud naine kanderaamil arstipunkti, et ta üle vaadata, kuid esmaste andmete põhjal pääses ta õnneks raskemate vigastusteta. Mäng jätkus pärast 26-minutilist pausi ning Ivanovic vormistas läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud lätlanna vastu 6:3, 6:3 võidu.

Tegu oli tänavusel turniiril juba teise korraga, kus mäng tuli pealtvaatajale arstiabi andmiseks katkestada, sest teisipäeval tabas Bernard Tomici ja Denis Istomini vahelise kohtumise ajal ühte tribüünil istunud inimest haigushoog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles