Saalihokikoondise peatreener: MMile jõudmiseks peame töötama ühtse löögirusikana

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Kungla
Argo Kungla Foto: Eesti Saalihokiliit

3.-7. veebruaril leiab TTÜ spordihoones aset meeste saalihoki MM-valikturniir. Eesti koondise peatreener Argo Kungla on seadnud kindlaks eesmärgiks jõuda 2016. aasta detsembris Riias toimuvale finaalturniirile. Lisaks soovitakse pakkuda kodupublikule ilusat ja atraktiivset mängu.

Kungla hinnangul on koondis sel valikturniiril väga kogenud ja suure rahvusvahelise mängupagasiga, tugevaid liidreid jagub igasse viisikusse. Lisaks kuulub meeskonda mitmeid noori mängijaid, kes on paari järgneva aasta jooksul valmis ise liidrirolli kandma.

MM-finaalturniirile jõudmiseks peab Kungla sõnul võitma kolm mängu. Oluliseimaks peab ta vastasseisu Taaniga, mis nõuab parimat mängulist, taktikalist ning psühholoogilist valmisolekut. Samas ei alahinnata vastastena Hollandit ega Austriat. Ka suurfavoriit Soome vastu minnakse head partiid tegema. Pääs MM-finaalturniirile tagatakse, kui kõik mängijad püsivad terved ning koondis töötab ühtse löögirusikana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles