Viljandi võttis käsipalliliigas kindla võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC
Viljandi HC Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel sai Viljandi HC tänavu kolmandat korda jagu SK Tapast, seekord võõrsil numbritega 38:19 (19:11).

Võitjate suurimad skooritegijad olid Ott Varik 13 ja Mark Lõpp 6 tabamusega. Kaotajate resultatiivseimateks osutusid Martin Adamson 7 ning Gert Trofimov ja Mihkel Koppelmann 4 väravaga. Numbriliselt ühepoolses kohtumises jagati 15 kaheminutilist karistust ja 5 kollast kaarti.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Tegutsesime kaitses hästi ning ka väravavaht oli tasemel. Tapa jäi hätta meie agressiivse kaitsega, mille pealt teenisime kiirrünnakuid. Seekord saime katsetada erinevaid skeeme ning loodetavasti oleme nädalavahetusel toimuvateks Balti liiga mängudeks valmis.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Kohtumine oli jõuline ja räpane. Mängisime oma mängu, kuid Viljandi pani maksma enda võimu ja jõu. Lisaks sellele ei suutnud me nende väravavahti üle mängida ning selle pealt teenisid nad kiireid. Meie jätsime omad võimalused realiseerimata, mille vastane ära kasutas ja nii lõpuks lagunesime.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles