Pärnu kapten Raadik: üllatavalt kergelt tuli see võit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Võrkpalliklubi - Meneni Prefaxis. Andrus Raadik vastuvõtul.
Pärnu Võrkpalliklubi - Meneni Prefaxis. Andrus Raadik vastuvõtul. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi alistas CEV Challenge Cupi 1/8-finaali avamängus 3:1 Belgia klubi Meneni Prefaxise. Meeskonna kapten Andrus Raadik ütles, et edu võtmeks oli hea üldmäng.

«Meil õnnestusid asjad, rünnakul realiseerisime hästi kontrapalle ja blokis tegutsesime ka hästi. Võtmeks oli hea üldmäng. Veidi üllatas küll, et nii kergelt tuli see võit, ootasime, et nad on tugevamad. Viimases geimis juba lustisime. Aga eks reisiväsimus võis neid ka mõjutada, varsti saame ise sama kogeda,» sõnas 17 punkti toonud ja 10ga plussi jäänud Raadik. «Martti (sidemängija Martti Keel – M.G.) tegi ka üsna sümpaatse mängu, hästi klappis täna koostöö.»

«Kui millegi kallal nuriseda, siis vastuvõtu,» lisas nurgaründaja. Pärnu vastuvõtt oli 48%, rünnakuprotsent oli 51. Vastase samad näitajad olid vastavalt 47% ja 42%.

Sarnaselt Raadikuga tõi ka Hindrek Pulk 17 punkti (+9), Timo Tammemaa arvele jäi 15 silma (+10).

Avageimi võitis Pärnu kindlalt 25:20, teises oli kindlalt parem vastane 25:17. Kolmas geim oli võitluslik ja selle keeras lõpus enda kasuks Pärnu seisuga 25:20. Neljanda geimi võitsid pärnakad 25:17 ja kogu mängu seega 3:1.

Kordusmäng peetakse järgmisel kolmapäeval võõrsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles