Kannapööre: Guardiola läheb siiski Manchesteri punasele poolele?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni peatreener Pep Guardiola.
Bayerni peatreener Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa meedia kirjutab, et katalaanist jalgpallitreener Pep Guardiola peab lisaks Manchester Cityle läbirääkimisi ka sama linna teise klubi ehk Unitediga. Kui varem levis info, et Guardiola siirdumine Manchesteri sinisesse leeri on peaaegu kindel, siis viimase info kohaselt võib ta valida ka punase poole.

France Football kirjutab, et Guardiola ja Unitedi kõrgete ametnike vaheline kohtumine toimus eelmisel nädalal Pariisis. BBC uuris Inglismaa suurklubilt kuulujuttude kohta ja loomulikult lükkas United need kohe ka ümber.

Guardiola on Müncheni Bayerni juhendajana teel kolmanda järjestikuse Saksamaa meistritiitli suunas, kuid mees teatas juba jaanuari alguses, et ei pikenda klubiga oma selle hooajaga lõppevat lepingut. Ta lisas, et jätkab karjääri Inglismaa kõrgliigas.

Alates sellest hetkest on Inglismaa suurklubide ja Guardiola ümber tohutult erinevaid spekulatsioone. Pigem viivad kuulujutud Guardiolat Manchester Citysse, kuid peatreeneriotsingul on ka Londoni Chelsea. Nüüd on mängus tagasi Manchester United. Väidetavalt tuksub Guardiola enda süda aga Londoni Arsenali rütmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles