Flora läheb Rootsi oma mänguideid arendama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora hooaja esimene treening
FC Flora hooaja esimene treening Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval kohtub valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Flora Rootsis sealse tšempioni IFK Norrköpingiga. Sõprusmäng toimub Norrköpingis Nya Parkeni kunstmuruväljakul algusega kell 13 (Eesti aja järgi).

118 aastat tagasi asutatud IFK Norrköping tuli möödunud hooajal 26-aastase pausi järel Rootsi meistriks järjekorras 13. korda ning tagas sellega pääsu Meistrite Liiga teise kvalifikatsiooniringi.

Norrköpingi särki on kandnud ka möödunud hooajal Floraga taasliitunud Joonas Tamm. Flora ja Norrköping pidasid sõprusmängu ka möödunud aasta 24. juunil Kuressaares, kus külalised võitsid koosseisuga eksperimenteerinud Florat 73. minuti väravast 1:0.

Kohtumisele tugeva oponendiga läheb Flora vastu rivistusega, kust puuduvad mitmed mängijad, kes näitamas head minekut Eesti U21 koondise osalusel Venemaal peetaval Kubok Sodružestva turniiril. Peatreener Norbert Hurt ei näe siiski pisut hõrenenud ridades probleemi.

«Pigem on mul hea meel, et mehed saavad tugevaid rahvusvahelisi mänge – kaheksa neist Venemaal käimasoleval turniiril ja ülejäänud laupäeval Rootsis,» ütles Flora loots, lisades: «Meie koosseis, kes Rootsi sõidab, astub mängu kindlasti samade soovide ja eesmärkidega nagu ükskõik millisele teisele kontrollkohtumisele minnes: arendada meie mänguideid. Ootame ja soovime kindlasti kõrge tempoga mängu, et seegi kohtumine käiks üht jalga meie käimasoleva ettevalmistusperioodi praeguse faasiga, kus peatähelepanu on füüsilisel valmisolekul hooajaks.»

Rootsi sõitvasse koosseisu kuuluvad:

VÄRAVAVAHID

Mait Toom

Enri Nurmik

KAITSJAD

Gert Kams

Markus Jürgenson

Nikita Baranov

Janar Õunap

Joonas Tamm

Oskar Berggren

POOLKAITSJAD

Andre Frolov

Rauno Sappinen

Maksim Gussev

Zakaria Beglarišvili

Brent Lepistu

Tõnu Paavo

RÜNDAJAD

Rauno Alliku

Albert Prosa

Sakari Tukiainen

Sander Laht

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles