Juhhei! Rannavõrkpalliäss Vesik saab isaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesiku plätu (nr 49) ja number 58 korvpallitossud.
Rivo Vesiku plätu (nr 49) ja number 58 korvpallitossud. Foto: Rivo Vesik

Rannavõrkpallituusa Rivo Vesiku ja tema eksmodellist abikaasa Kerttu perre sünnib arstide prognoosi kohaselt märtsi lõpus esiklaps.

Tütre ilmaletuleku tõttu loobus Rivo Vesik talvisest treeninglaagrist Tais, mis talle mullu kosutavalt mõjus. «Ei saa ju naist nii hellal perioodil üksinda jätta,» põhjendas ta.

Tänavu kevadel abiellunud Vesikud naasid novembri keskel kahenädalaselt reisilt Ameerika Ühendriikidest, kus külastati Washingtoni, New Yorki, Miamit ja Orlandot.

«Kerttu vend elab Washingtonis ja ta näitas meile kohti, kuhu turistid tavaliselt ei satu,» ütles Rivo Vesik. «Erinevalt New Yorgist on Washington puhas linn suurte ja laiade tänavatega, kus inimestel on ruumi liikuda. Paljud võib-olla ei tea, et Valgest Majast kümneminutilise sõidu kaugusel asub ilmatuma suur park.»

Miamis käidi vaatamas korvpalliliiga NBA mängu kohaliku Heati ja Minnesota Timberwolvesi vahel. «Ma pole tükk aega NBAd jälginud ja seetõttu olid enamik nimedest mulle võõrad. Olen rohkem Scottie Pippeni (mängis koos Michael Jordaniga legendaarses Chicago Bullsis) aja mees,» sõnas Rivo Vesik.

Kuna Rivo Vesiku jalanumber on 49, võtab tal sobivate kingade-saabaste-tossude leidmine Eestis naha märjaks. «Eestis on suuri numbreid tavaliselt ainult kalleid mudeleid. USAs ostsin igati korralikud Adidase korvpallitossud 10 (alla 120 krooni) ja Timberlandi talvesaapad 19 dollari (alla 230 krooni) eest,» lisas ta.

Kuna järgmise hooaja rannavõrkpalli MK-sarja kalendrit pole avaldatud, on lahtine, kas Rivo Vesik viibib märtsi lõpus koos Karl Jaaniga võistlustel või saab ta kodus abikaasale toeks olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles