Video: solvunud korvpallur pani kohtunikule jala taha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmal Reid (keskel).
Jarmal Reid (keskel). Foto: SCANPIX

Orgeon State’i ülikoolimeeskonna korvpallur Jarmal Reid sai karmi karistuse üpris totra teo eest. Nimelt solvus ta mängus Utah’ga selle peale, et tema vastu tegutsenud Jakob Pöltlile ei vilistatud viga, ning pani mööduvale kohtunikule Tommy Nunezile jala taha, kukutades vilemehe põrandale.

Mõistagi eemaldati Reid ebasportliku liigutuse eest otsekohe mängust, kuid veel rängemalt karistas mängumeest Oregoni peatreener Wayne Tinkle, kes otsustas ta vähemalt neljaks kohtumiseks meeskonnast eemale jätta. Peatreeneri sõnul vaatab ta Reidi järgmise kahe nädala jooksul edasise käitumise põhjal, millal teda tagasi väljakule lubada.

«Mõistan väga hästi, et minu tegu ei häbista ainult mu perekonda, vaid ka ülikooli ja Oregon State’i korvpalliprogrammi. Mind ei kasvatatud niimoodi käituma. Saan aru, et tegin vea, mis rikub mu mainet. Minu tegudele pole vabandust ning olen valmis vastu võtma kõik otsused, mis sellega kaasnevad,» sõnas Reid avalikus vabanduskirjas.

Mängida jäi 2.56, kui Reid ebasportliku liigutusega hakkama sai. Oregon kaotas lõpuks 53:59. Korvpalluri esimene mängujärgne kommentaar oli: «Vannun, et ei teinud midagi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles