Tiit Sokk koondise loosist: peame näitama oma parimat mängu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (keskel).
Tiit Sokk (keskel). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis sai täna teada, et 2017. aasta EMile pääsemise nimel tuleb kvalifikatsiooniringis kohtuda Poola, Valgevene ja Portugaliga. Eesti koondise peatreener Tiit Sokk leidis loosi kohta, et raske on öelda, kas meie rahvusmeeskonnal läks hästi või halvasti.

«Ega me ikkagi päriselt ei tea, kas saime «normaalse» grupi või mitte. Kui tugevad vastased reaalselt on, see saab selgeks ikkagi suve lõpus. Ka favoriidi Poola puhul oleneb palju sellest, kas nad saavad kokku oma parima rivistuse,» nentis Sokk.

«Portugali puhul ma tean, et seal on toimunud verevahetus, nii et kahe aasta taguse meeskonnaga me võrdlust teha ei saa - nn veteranid, vanad põhijõud, on neil lõpetanud. Võib-olla on nad selletõttu nõrgemad, aga võib-olla jällegi teeb uus põlvkond head tõusu. Täpselt ju ei tea. Võivad üllatada,» selgitas koondise loots ja lisas, et veidi paremini on ta kursis kolmanda vastase ehk Valgevene seisuga.

«Nemad mängivad suures plaanis sama koosseisuga, mis oli neil 2014. Seega, nende tugevusest on meil ehk parem pilt,» tunnistas Sokk.

Edasipääsuvõimaluste kohta teatas rahvusmeeskonna juhendaja, et eelkõige tuleb keskenduda enda tegemistele. «Paberil on kõik tõepoolest justkui lihtne. Aga siinkohal ei ole öelda muud kui et meie peame fokuseerima oma asjadele ja näitama oma parimat mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles