Verinoorele taanlasele kaotanud Must langes konkurentsist välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter

Rootsis Uppsalas peetaval 17500 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpalli Euroopa karikaetapil sai Raul Must 5.-8. koha.

Veerandfinaalidesse jõudnud sportlastest oli turniiritabelis kolmanda paigutusega Mustal kõrgeim maailma edetabelikoht, kuna esimene ja teine paigutus vahetult võistluse eel osalemisest loobusid.

Eesti esireketi vastane kaheksa parima hulgas oli taanlaste tulevikulootus ehk 18-aastane Anders Antonsen. Hoolimata noorusest on Antonsen Euroopa karikasarjas juba ka etapivõite noppinud.

Esimeses geimis juhtis pidevalt paari punktilise eduga taanlane. Teises geimis oli samuti Antonsenil pidevalt väike eduseis, kuid Must suutis geimi lõpus 18:18 viigistada. Viimased pikad punktivahetused võitis aga Antonsen ning jõudis tulemusega 21:16, 21:19 poolfinaali.

Kati Tolmoffi ja Karoliine Hõimu teekond katkes eile esimeses ringis. Tolmoffi võitnud maailma edetabelis 40. kohal asuv Olga Konon Saksamaalt on mänginud end poolfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles