Hästi lasknud Rene Zahkna jõudis teist nädalat järjest MK-sarjas punktikohale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna.
Rene Zahkna. Foto: Tairo Lutter

Itaalias Anterselvas peetaval laskesuusatamise MK-etapil sai 21-aastane Rene Zahkna 15 km pikkuses jälitussõidus 40. koha. Eile lõpetas ta sprindivõistluse 52. kohaga, seega kerkis eestlane täna 12 positsiooni võrra.

Zahkna tegi nelja tiiru peale kaks möödalasku, eksimused tulid sisse teises ja neljandas tiirus. Teised eestlased jälitussõitu ei pääsenud.

Tänase etapi võitis venelane Anton Šipulin, kes tõusis viiendalt kohalt esimeseks. Sprindi võitnud sakslane Simon Schempp langes teiseks ja kaotas Šipulinile 10,3 sekundiga. Kolmanda koha sai norralane Johannes Thingnes Bö ja koguni 28. kohalt neljandaks tõusis kõik märgid tabanud prantslane Martin Fourcade.

Fourdcade jätkab 711 punktiga MK-sarja üldliidrina, talle järgneb Tarjei Bö, kellel on koos 550 silma. Ainsa Eesti mehena on MK-punkte teeninud Zahkna. Seitse punkti tuli eelmisel nädalal Ruhpoldingu tavadistantsi 34. koha eest, täna lisandus üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles