Video: emotsionaalne lõpp tõi Liverpoolile kolm punkti, aga võttis Kloppilt prillid

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lallana väravatähistamise käigus purunesid Jürgen Kloppi (mustas) prillid.
Adam Lallana väravatähistamise käigus purunesid Jürgen Kloppi (mustas) prillid. Foto: Jon Buckle/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli Premier League'is peeti senise hooaja ilmselt põnevaim mäng, kus Liverpool suutis võõrsil 5:4 võita Norwichi. Võitja sai selgeks alles viiendal lisaminutil.

Norwich läks 3:1 juhtima, kui Roberto Firmino 18. minuti avaväravale vastasid 29. minutil Dieumerci Mbokani, 41. minutil Steven Naismith ja 54. minutil Wesley Hoolahan. Minut hiljem suutis Jordan Henderson viigistada, 63. minutil lõi Firmino oma teise värava ja 75. minutil viis James Milner külalised omakorda 4:3 juhtima.

Teisel üleminutil viigistas seisu Sebastien Bassong ja alles viiendal lisaminutil suutis Adam Lallana Liverpoolile vajalikud kolm võidupunkti tuua. Tähistamine läks nii rajuks, et kaelustamise käigus lõi Liverpooli ründaja Christian Benteke katki peatreener Jürgen Kloppi prillid.

«Mul on teine paar ka olemas, aga ma ei suuda neid leida. Ilma prillideta on teisi prille raske leida,» rääkis naerusuine Klopp pärast kohtumist BBC vahendusel.

Liverpool tõusis 34 punktiga seitsmendaks, Norwich on 23 punktiga 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles