Penaltiseeria tõi Eestile Kubok Sodružestva kolmanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Kauber.
Kevin Kauber. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti U21 koondis alistas Peterburis toimuval Kubok Sodružestval Kõrgõzstani penaltiseeria toel 4:1 ning sai turniiril kolmanda koha.

Mängu normaalaeg väravaid kaasa ei toonud ning kumbki meeskond oma tahet täna vastasele peale suruda ei suutnud.

Eesti jäi viimaseks kümneks minutiks vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis kaitsja Vladimir Avilov, kuid ühemehelises vähemuses sai noortekoondis hästi hakkama, kirjutas Jalgpall.ee.

Penaltiseeria algas tõelise närvikõdiga, kui Gerdo Juhkami tugev löök latist sisse läks. Järgnenud Kõrgõzstani penalti suutis täna meie parimaks valitud Magnus Karofeld tõrjuda.

Seejärel oli täpne Kevin Aloe ning Kõrgõzstani penalti põrkus väravaraamist tagasi. Hindrek Ojamaa kasvatas Eesti edu kolmeväravaliseks, misjärel suutsid ka vastased oma arve avada. Tänase viimase täpse penalti eest hoolitses Kevin Kauber.

Eesti teenis turniiril kolm võitu ning ühe kaotuse. Alagrupifaasis alistati Läti ja Tadžikistan vastavalt 2:1 ja 4:1 ning tunnistati Venemaa 2:1 paremust. Turniiri finaalis lähevad täna õhtul vastamisi Venemaa ja Moldova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles