Keith Pupart aitas koduklubi võiduni

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum sai Poola Plusliga 14. voorus tabelisse järjekordsed täispunktid, kui Ardo Kreegi kunagise koduklubi Varssavi Polütehnikumi vastu külalislahkust üles ei näidatud. Keith Pupart oli 13 punktiga Cuprumi teine skooritegija, Robert Täht väljakul ei käinud. 

Lubini meeskonna hooaja neljas 3:0 võit tuli koduseinte toetusel turniiritabelis neli kohta madalamal asuva Varssavi Polütehnikumi üle, kellele loovutati geimides vaid 13, 20 ja 16 punkti, vahendab Volley.ee.

Keith Pupart panustas seekord võitu 13 punkti, millest kümme (56%) tulid rünnakul ja kolm servijoone taga. Pallingu vastuvõtul suure koormuse saanud ja 40-st servist 15 vastu võtnud Pupart näitas seejuures hiilgavat 73 protsendilist täpsust. Nimetatud näitaja oli taaskord kogu mängu parim.

Robert Täht üheski geimis Cretu mänguplaani ei mahtunud. Tasub märkida, et Varssavi mängijatele tõstis palle ette legendaarne Pawel Zagumny. 

Lubini esindus püsib 25 punktiga turniiritabelis kuuendal kohal. Varssavi Polütehnikumi on 14 punktiga kümnendal kohalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles