Suurepäraselt vehelnud Irina Embrich: kartsin, et ei jõua endast kõike anda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich pärast finaalis saadud võitu Venemaa üle.
Irina Embrich pärast finaalis saadud võitu Venemaa üle. Foto: FIE

Täna Barcelonas peetud epeevehklemise MK-etapi võitnud Eesti naiskonna kogenuim liige Irina Embrich tegutses täna suurepäraselt. Tipphetkedeks võib pidada veerandfinaali Rumeeniaga, kus ta pööras viimases vahetuses kahetorkelise kaotusseisu viiepunktiliseks võiduks ja loomulikult finaali Venemaaga, kus ta tõrjus ankrunaisena edukalt Violetta Kolobova rünnakud ja tüüris matši edukalt 26:22 võidusadamasse.

Sealjuures oli Embrichil vaja eilses individuaalvõistluses Eesti koondislastest enim vaeva näha, sest ta jõudis veerandfinaali. «Kartsin, et ei jõua täna endast kõike anda, sest eelnevad päevad olid väga väsitavad olnud. Eile läksid paljud matšid viimase torke peale ja energiat kulus palju,» rääkis Embrich pärast naiskonnavõistlust.

«Olen siiamaani nii emotsioone täis! Ei saanud lõpuni aru, mis täpselt toimus. Praegu tuleb natuke õhku välja lasta, sest see võit oli meie jaoks väga oluline,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles