Tänaku nelja päeva pikkune rehvitest Monte Carlos lõppes edukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monte Carlo ralli lõppes Ott Tänakule seitsmenda kohaga, võitis Sebastien Ogier.
Monte Carlo ralli lõppes Ott Tänakule seitsmenda kohaga, võitis Sebastien Ogier. Foto: Timo Anis

Lõpptulemusi vaadates oli Ott Tänaku jaoks tänavuse rallihooaja avaetapp Monte Carlos edukas. Seitsmendast kohast paremat pole eestlane suutnud neil teedel kahel varasemal korral saavutada ning hooaja alustamine punktikohaga pole mõistagi paha.

Teisalt aga kujunes avaetapp Tänakule nelja päeva pikkuseks rehvitestiks. Juba enne rallit võis varasemate aastate põhjal eeldada, et DMACKi firma toodangust ei ole asfaldil teiste tiimide kasutatavatele Michelinidele ja Pirellidele vastast – seda eriti Monte Carlo teedel, kus salakaval jää võib varitseda iga kurvi taga ning eespool startinud autod on enamasti teele kandnud ohtralt muda. Tänaku kommentaarid rehvide kohta jäid mõistagi vaoshoituks, kuid samas andis ta katsete järel ralliraadiole alatasa viisakalt mõista, et nende rehvidega pole võimalik kiiremini sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles