Piljardi Eesti Meistriliiga etapi võitis Rafig Adigazalov

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol vasakult Mihkel Rehepapp, Rafig Adigazalov, Joonas Saska, Mark Mägi.
Fotol vasakult Mihkel Rehepapp, Rafig Adigazalov, Joonas Saska, Mark Mägi. Foto: Eesti Piljardi Föderatsioon (Andres Mets)

Nädalavahetusel Tallinnas Baribal Piljardiklubis peetud piljardi Eesti Meistriliiga III-etapil (mänguformaadiks oli 10-palli) oli võidukas Rafig Adigazalov, kes alistas finaalis seisuga 8:5 Joonas Saska. 

Kuigi tablool võis kohtumise keskpaigas näha seisu 6:4 Adigazalovi kasuks, siis domineeris viimane peaaegu täielikult kogu finaalkohtumist. Seisult 6:1 oli Adigazalovil hea võimalus minna juhtima koguni 7:1, kuid eksimus äärmiselt lihtsa viimase kuuliga tekitas seisuks hoopis 6:2. Lõppseisuks siiski 8:5 Rafig Adigazalovi kasuks.

Kolmandad kohad saavutasid Mihkel Rehepapp ja Mark Mägi. Juba vähem kui kuu aja pärast sõidab 4-liikmeline Eesti koondis Eestit esindama Euro-Tour Itaalia etapile, kus osaleb ligikaudu paarsada Euroopa parimat piljardisportlast.

Lisaks Meistriliigale toimus nädalavahetusel ka piljardi Eesti Rahvaliiga IV-etapp, kus võtsid omavahel mõõtu koguni 60 piljardihuvilist kogu Eestist ning mille võitis Rein Luik (naiste Eesti meistri Kristel Luige vend). Rein Luik alistas suhteliselt lihtsa vaevaga (4-1) finaalis Kristjan Keriku. Kolmandad olid Kaido Kerik ja Kim Orlov.

Rahvaliiga V-etapp, kuhu on oodatud osalema kõik piljardihuvilised, toimub juba 20. veebruaril Tallinnas Baribal Piljardiklubis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles