Irina Embrich: peame puhkama, sest oli väga emotsionaalne nädalavahetus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilse Barcelonas peetud epeevehklemise MK-etapi võitnud Eesti naiskond jõudis väga lähedale ka Rio de Janeiro olümpiapiletile, mis tuleb kindlustada kolme nädala pärast Buenos Aireses. Täna Tallinna lennujaama jõudnud võistkonnal seiasab nüüd ees väike puhkus.

Tiimi kogenuim liige Irina Embrich ütles Postimehe videointervjuus, et kohe ei saa täie mahviga uuesti treenima hakata. «Nüüd on plaanis natukene puhata, sest oli väga emotsionaalne nädalavahetus nii individuaalvõistluses kui naiskonnaga. Pärast seda teeme trenni mõnda aega Eestis, aga siis sõidame juba varem Buenos Airesesse ära, et sealsete oludega kohaneda. Eelmisel aastal tegime enne Hiina etappi samamoodi ja siis mõjus see meile väga hästi,» rääkis ta.

Vaata lisaks videost, mis mõtetega vehklejad Buenos Airesesse sõidavad ja millele lisaks olümpiapileti kindlustamisele veel keskenduda tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles