Klopp värskest prillipaarist: näen nendega välja nagu sarimõrvar

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (mustas) jäi koos mängijatega väravat tähistades prillidest ilma.
Jürgen Klopp (mustas) jäi koos mängijatega väravat tähistades prillidest ilma. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp, kes jäi laupäeval Norwichi vastu peetud liigamängu lõpus võiduväravat tähistades ilma prillidest, mis meestesummas purunesid, viskas tänasel pressikonverentsil nalja, et praegune paar jätab temast veidra mulje.

«See on mu teine paar prille. Mitte uued, vaid lihtsalt teine paar. Nüüd pean ettevaatlik olema,» naeris Klopp. «Tean, et nad on mustade raamidega ja näen natuke sarimõrvari moodi välja, aga sul on endal samasugused, nii et sa oled sellega harjunud!» lõõpis Klopp prillide kohta küsinud ajakirjanikuga.

Kuna videopilt näitas, et Kloppi prillid purunesid Christian Benteke väravatähistuse tulemusena, uuriti Liverpooli juhendajalt, kas ta kavatseb ründajale arve esitada. «Ei, see oli minu viga. Keegi ei pea minu vigade eest maksma!» teatas Klopp.

Liverpooli ootab teisipäeva õhtul ees liigakarikasarja poolfinaali kordusmäng Stoke Cityga. Avamäng võideti võõrsil tänu Jordon Ibe’i väravale 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles