Charlotte Kallast tehtud naljavideo muutus Rootsis hoobilt skandaalseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte Kalla.
Charlotte Kalla. Foto: SCANPIX

Olümpiavõitjast Rootsi murdmaasuusataja Charlotte Kalla tiim sai Rootsi rahvusringhäälingu (SVT) peale ülimalt pahaseks, sest eilsel Rootsi 2015. aasta parimate sportlaste galal tehti Kallast vastuolulise sisuga videomontaaž.

Esmalt mängiti ette Kalla võistlusjärgsed intervjuud, kus ta emotsionaalse sportlasena on allajäämisi valusalt üle elanud ja valanud ka pisaraid. Seejärel toodi vaatajate ette klipp, kus rollid olid vahetunud - Kalla oli naerusuise intervjueerija rollis, aga saatejuht Andre Pops intervjueeritava osas. Kalla juurde tulles telefoni ära kaotanud ja akrediteeringu luku taha jätnud Pops ei olnud klipis kuigi jutumaias ja põgenes ruttu mikrofonide eest ära, nagu seda on juhtunud ka Kallal endal.

Kalla tiimi ja Rootsi suusakoondise pressišeff Torbjörn Nordvall paariminutilises lõigus midagi naljakat ei näinud. «Charlotte tahab endast alati parimat anda ja just tema on aidanud SVT-l oma brändi kujundada, andes neile väga palju intervjuusid. Ta on nende stuudios ilmselt oma sada korda käinud. Aga järsku otsustas SVT teda kahe miljoni televaataja ees halvast küljest näidata. Minu arvates on see löök allapoole vööd!» kirjutas ta Facebookis.

Kalla jäi Rootsi aasta naissportlase valimisel teiseks, esikoha võitis ujuja Sarah Sjöström. Meestest valiti parimaks Kalla ametivend Johan Olsson.

Palju kõneainet pakkunud videot on võimalik vaadata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles