Suured tšempionid liiguvad kindlalt eesmärgi suunas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer sihib Austraalias kõige kõrgemat eesmärki.
Roger Federer sihib Austraalias kõige kõrgemat eesmärki. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel on selgunud esimesed poolfinalistid. Naistest liigub kindlalt tiitli kaitsmise suunas maailma esireket Serena Williams. Ameeriklanna alistas veerandfinaalis 6:4, 6:1 viienda asetusega venelanna Maria Šarapova ning kohtub poolfinaalis neljanda asetusega poolatari Agniezska Radwanskaga.

Radwanska alistas 6:1, 6:3 kümnenda asetusega hispaanlanna Carla Suarez Navarro. Ülejäänud veerandfinaalides kohtusid täna öösel sakslanna Angelique Kerber ja valgevenelanna Viktoria Azarenka ning britt Johanna Konta ja hiinlanna Shuai Zhang.

Williams tunnustas kindla võidu järel vastast: «Oli väga intensiivne mäng. Ta on väga keskendunud ja intensiivse stiiliga. Kui mängid nii tugeva vastasega, tuleb ka enda esituses suurt põlemist leida.»

Šarapova tunnistas aga, et ameeriklanna on lihtsalt omaette klassist. «Ta on omaette tasemel. Ta paneb su pingutama. See on inspireeriv,» sõnas venelanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles