Hispaania jalgpallikoondise peatreener võib meeskonna tugitala EMilt eemale jätta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vicente del Bosque (vasakul) ja Iker Casillas 2010. aasta MMi järel.
Vicente del Bosque (vasakul) ja Iker Casillas 2010. aasta MMi järel. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque rääkis, et tema kapteni Iker Casillase (koht EM-finaalturniiri meeskonna koosseisus pole sada protsenti kindel.

«Kellegi koht pole garanteeritud,» ütles treener Goal.com-ile. «Meil on mängijate kohapealt mõtteid, aga kindlat nimekirja pole kuni 17. maini, mil nimekirja esitame. Sel kuupäeval saavad inimesed teada,» kirjutas del Bosque'i sõnavõtu kohta Soccernet.ee.

Del Bosque avaldas lootust, et eelmisel suvel Portoga liitunud väravavaht mahub koondisesse, aga tahab näha asjade kulgemist ka järgmiste kuude jooksul. «Kui ta on nimekirjas, siis tänu oma prestiižile, karjäärile, sellele, mida ta koondise jaoks tähendab, ning suure klubi eest mängimisele,» lisas koondise juhendaja.

Casillas on tulnud koondisega Euroopa meistriks aastatel 2008 ja 2012, vahepealsel 2010. aastal suudeti võita ka MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles