Endine F1 sõitja paljastas kõige parema ja halvema sõitja nimed

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Mark Webber ja temalt kiitust teeninud Sebastian Vettel ning Fernando Alonso.
Vasakult: Mark Webber ja temalt kiitust teeninud Sebastian Vettel ning Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 sarja sõitja Mark Webber teatas, et tema arvates on praegu kõige parem sõitja Sebastian Vettel, kõige kehvem aga Pastor Maldonado.

2013. aasta järel F1 karjääri lõpetanud Webber kiitis esmalt valitsevat maailmameistrit Lewis Hamiltoni. «Kui rääkida vormel-1 sarjast, siis head kutid leiavad end alati eesotsast ja head kutid leiavad end alati parimatest autodest,» vahendas Webberi intervjuud Autosport.com. «Lewis on alati olnud uskumatult kiire, ta on kõikides tingimustes loomuliku andega,» selgitas Webber, kes jagas aga rohkelt kiitus ka Vettelile ja kahekordsele maailmameistrile Fernando Alonsole.

«Keegi, kes on nagu Sebastian, on väga hea ressursside jagamises, ta oskab terve tiimi kokku tuua ja oma nõrkuseid parandada. Ta on selles osas fenomenaalne. Fernando kohta ma ei ütleks, et tal hakkab toss otsa saama, aga arvan, et tema motivatsioon on hetkel võib-olla veidi kriisis. Aga nemad kolm on väga-väga-väga heal tasemel. Ja kui peaksin valima vaid ühe, siis valiksin ilmselt Sebastiani,» nentis Webber.

Kui Austraalia mehel paluti valida ka sarja kõige halvem mees, siis näitas Webber näpuga Pastor Maldonado poole. «Ilmselt valiksin Maldonado. Ta on oma vetest väljas ja ta lihtsalt ei peaks üldse seal olema,» teatas Webber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles