Põlva Serviti kindlustas liidrikohta, tabeli kaks viimast tegid viigi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener  Kalmer Musting (paremal) ja väravavaht Eston Varusk.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (paremal) ja väravavaht Eston Varusk. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel teenis kaks punkti turniiritabelisse juurde liider Põlva Serviti, mängupäeva teises kohtumises tegid Audentes SK ja SK Tapa viigi.

Serviti alistas võõrsil Aruküla SK 40:26 (25:10). Võitjate suurimad skooritegijad olid Andreas Rikken ja Ardo Puna 8 ning kaotajatel Mihkel-Matteus Luik ja Kristjan Järv 6 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting jäi mänguga rahule. «Esimesel poolajal seisime kaitses korralikult ning tegime vähe pallikaotuseid. Teisel poolajal praagi arv suurenes ja realiseerimine jättis soovida. Kaotasime küll poolaja, kuid jään võiduga rahule,» rääkis Musting.

Ka Aruküla juhendaja Toivo Järv liigseks kriitikaks põhjust ei leidnud: «Esimesel poolajal näitas Serviti enda jooksuvormi, meie aga eksisime paari sööduga, viskasime blokki või posti ja nii vahe käriseski. Teisel poolajal saime oma mängu käima ning üldiselt võib rahule jääda, kuigi väljakul oleks meil tarkust juurde vaja.»

Audentes ja Tapa poolitasid Tallinnas toimunud kohtumises punktid numbritega 24:24 (13:12). Rait Ageni viis külalised eelviimasel minutil juhtima, millele vastas tabamusega Martin Grištsuk. Rohkem väravaid ei visatud ning nii lepiti viiki. Audentese resultatiivseimad olid Karl Toom 7 ja Grištsuk 5 väravaga ning Tapale tõi Martin Adamson parimana 8 tabamust, millele Sander Sven Annula ja Ageni lisasid 4 väravat.

Audentese peatreener Martin Noodla tunnistas, et oleks võinud paremini minna. «Kuna olime enamuse ajast dikteerivamaks pooleks, siis tulemusega ei saa rahule jääda. Ka paariväravaline võit poleks seekord päris head maitset andnud. Neil momentidel, kui kaitses tegutsesime agressiivselt, olime aktiivsed ja tõime palli kiirelt üle, siis oli mäng meie käes. Mingitel hetkedel hakkasime aga väristama ning loovutasime initsiatiivi,» nentis Noodla.

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann võttis mängu kokku nii: «Teise poolaja keskel oli juba võidumaik suus, ent lõpus pigem kaotasime selle kohtumise. Jäin poiste võitlusvaimuga rahule, kuid individuaalsed sooritused jätsid soovida. Tegime palju lihtsaid vigu söötmisel ja kohati läks asi juba jalgpalliks kätte ära. Samuti polnud meie liidrid päris oodatud tasemel. Kokkuvõttes võib öelda, et avapoolajal pidasime umbes 20 ning pärast vaheaega 10-15 minutit oma joonistest kinni. Ülejäänud aja toimus jookse-viska mäng.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 28 (16-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (14), Viljandi HC 20 (15), HC Viimsi/Tööriistamarket 16 (15), Aruküla SK 11 (15), SK Tapa 5 (16), Audentes SK 4 (15) punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles