Põnevuslahingu pidanud Liverpool ja Stoke City vajasid liigakarika finalisti selgitamiseks penaltiseeriat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Mignolet tõrjus penaltiseerias kaks lööki ja liigakarika finaali jõudis Liverpool.
Simon Mignolet tõrjus penaltiseerias kaks lööki ja liigakarika finaali jõudis Liverpool. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli liigakarika poolfinaali kordusmängus kohtusid täna Liverpool ja Stoke City, võitja selgus alles penaltiseeria järel.

Avakohtumise 1:0 võitnud Liverpool võttis vastu Stoke City, kes asus avapoolaja lõpus löödud värava abil juhtima. Tabamuse autoriks oli Marko Arnautović. Normaalajal rohkem väravaid ei löödud ja nii läks mäng lisaajale, sest kahe kohtumise kokkuvõttes oli seis viigis 1:1

Kuna ka lisaajal rohkem tabamusi ei nähtud, asuti lööma penalteid. Põnevalt kulgenud seerias suutsid mõlema tiimi esimesed lööjad täpsed olla, kuid seejärel eksis Stoke'i poolt Peter Crouch ning Liverpooli poolt Emre Can. Kolmandas, neljandas ning viiendas otsustavas voorus olid jälle mõlema meeskonna lööjad täpsed ning seis oli 4:4 viigis, mis tähendas, et edasi mängiti esimese eksimuseni. Kuuendas voorus ei eksinud taas kumbki lööja, kuid seitsmendas voorus kerkis mängu kangelaseks Liverpooli väravavaht Simon Mignolet, kes suutis Marc Muniesa penalti tõrjuda ning kuna Liverpooli poolt oli järgmisena resultatiivne Joe Allen, pääses 6:5 penaltiseeria järel finaali just Liverpool.

Teises poolfinaalis on homme vastamisi Manchester City ning Everton, avamängu võitis 2:1 Everton. Finaal peetakse 28. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles