Video: Duranti supermäng vedas Thunderi NBAs Knicksi vastu võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant (palliga) oli Jose Calderoni ja Knicksi vastu pidurdamatu.
Kevin Durant (palliga) oli Jose Calderoni ja Knicksi vastu pidurdamatu. Foto: SCANPIX

Kevin Durant püstitas senise hooaja isikliku punktirekordi, visates 44 punkti ja vedades Oklahoma City Thunderi korvpalliliigas NBA New York Knicksi vastu võõrsil lisaajal 128:122 võiduni.

Lisaks jäi Duranti arvele 14 lauapalli ja viis korvisöötu. 16,2 sekundit enne normaalaja lõppu tabas ta seisu viigistanud kahepunktiviske ning tõi lisaajal Oklahoma 15 punktist seitse.  Russell Westbrook lisas 30 punkti, 10 söötu ja kaheksa lauapalli. Thunder on viimasest üheksast mängust võitnud kaheksa, läänekonverentsis ollakse Golden State Warriorsi ja San Antonio Spursi järel kolmandal kohal.

Knicksile tõi Langston Galloway 21 punkti, Derrick Williamsi arvele jäi 19 punkti ja 10 lauapalli. Lätlane Kristaps Porzingis viskas 15 punkti ja võttis viis lauapalli. Knicksi poolel ei mänginud kaasa valutavale vasakule põlvele puhkust andnud Carmelo Anthony.

Läänekonverentsi neljas meeskond Los Angeles Clippers alistas võõrsil 91:89 Indiana Pacersi. Chris Paul viskas oma 26 punktist 19 teisel poolajal, võttis lisaks kuus lauapalli ja andis seitse korvisöötu. J. J. Reddick lisas 19 ja Willie Thompson 15 punkti, DeAndre Jordani arvele jäi üheksa punkti kõrval 19 lauapalli. Pacersit ei päästnud ka Paul George'i 31 punkti ja 11 lauapalli.

Dallas Mavericks oli võõrsil 92:90 parem Los Angeles Lakersist. Võidukorvi tabas Lakersi pingi ees 2,1 sekundit enne lõpusireeni Dirk Nowitzki, saades vigastuse tõttu mängu kõrvalt vaadanud Kobe Bryantilt selle eest ka tunnustava žesti. Oma 13 punktist kaheksa viimasel veerandajal visanud sakslase korv tõi Mavericksile seejuures Lakersi üle juba kümnenda järjestikuse võidu. Dallase suurim korvikütt oli 18 punktiga J. J. Barrea, Chandler Parsons lisas 17 punkti. Lakersile tõi Jordan Clarkson 18 punkti.

Dirk Nowitzki tabas Los Angeles Lakersi vastu võiduviske. FOTO: Scanpix
Dirk Nowitzki tabas Los Angeles Lakersi vastu võiduviske. FOTO: Scanpix Foto: Danny Moloshok/AP

Kõik tulemused:

Indiana Pacers - Los Angeles Clippers 89:91

Philadelphia 76ers - Phoenix Suns 113:103

Brooklyn Nets - Miami Heat 98:102

New York Knicks - Oklahoma City Thunder 122:128 la

Toronto Raptors - Washington Wizards 106:89

Milwaukee Bucks - Orlando Magic 107:100

Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 112:97

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 90:92

Vaata tabeliseisu NBA kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles