Ecclestone ei varja, et hoiab pöialt Ferrarile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone kordas taas seisukohta, et Mercedese praegune domineerimine teeb halba nii sarjale kui ka võistkonnale endale. Sestap ei häbene Ecclestone öelda, et hoiab uuel hooajal kõvasti pöialt Ferrarile.

«Et sarja ligitõmbavust kasvatada, peame lootma, et Ferrari muutuks võiduvõimeliseks. Teistel meeskondadel on väga raske selleni jõuda. Oleme sunnitud leidma kellegi, kes viimaks Mercedestele vastu saaks,» sõnas Ecclestone ajalehele Tiroler Tageszeitung. «Praegune olukord pole hea Mercedesele, publikule ega üldse mitte kellelegi.»

Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg on võitnud kahel viimasel hooajal kavas olnud 38 etapist 32 ning toonud mõistagi hõbenooltele ka mõlemal korral suure ülekaaluga tootjate MM-tiitli. Mõlemal hooajal on sõitjate seas maailmameistriks kroonitud Hamilton. Mullu suutis Mercedeste kõrval kolm korda etapivõiduni jõuda vaid Ferraril sõitev Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles