Kehra mängija vigastas raske kangiga kükkides selga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armi Pärt
Armi Pärt Foto: Meelis Heli

HC Kehra käsipallimeeskond peab nädalavahetusel Euroopa karikavõitjate karikasarja avaringi mängudes Taani klubi Kopenhaageni FIFiga hakkama saama joonemängija Armi Pärdita, kes jõusaalis tõsiselt selga vigastas.


Kolme nädala tagune jõutreening lõppes 19-aastasele ja 205 cm pikkusele noor­sportlasele kurvalt. Pärt ei jõudnud kahe posti vahele fikseeritud 200-kilose kangiga kükki teha ja raskus vajus seljale. «Olen ka raskema kangiga kükki teinud, kuid nüüd läks mul meelest piirajat kasutada,» ütles Pärt, kel arstid diagnoosisid 12. selgroolüli murru.

Jaanuaris saab Pärt alustada taastavate treeningutega ja peaks kevadises play-off’is tagasi väljakul olema. Kehra peatreener Jüri Lepp loodab, et sporti tõsiselt võttev ja tänavu kehakaalu tublisti langetanud Pärt murrab end lähiaastatel Eesti koondisesse. Nii pikka mängijat pole meie rahvusmeeskonnas varem olnud.

Lepp üritas teistelt Eesti klubidelt eurosarjaks Pärdi asendajat värvata, kuid jäi mängijate registreerimisega hiljaks.

Kehral õnnestus FIFiga mõlemad mängud kodusaalis pidada kõigest 2000-eurose (pisut üle 30 000 krooni – toim) kompensatsiooni eest, sest Taani meeskonda kimbutavad rahalised raskused.

Kuigi Islandilt ja Prantsusmaalt leegionäre värvanud FIF asub kodustel meistrivõistlustel viimasel kohal, pole tegemist nõrga meeskonnaga. Tabeliseisu muutis kehvemaks asjaolu, et FIFi kahe võidumängu tulemus tühistati, sest osa pallurite litsentsid polnud korras.

«Paljud meie mängijad teevad kaasa ka noorteklassis või on äsja sealt tulnud. Taanlased on favoriidid, kuid läheme võitlema,» lubas Lepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles