Puusta tõusis Miami MK-etapil 11. kohale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Kolmanda võistluspäeva järel on purjetamise MK-etapil Miamis tõusnud Ingrid Puusta RS:Xil 11. kohale. Laseril kuldlaevastikku kvalifitseerunud Karl-Martin Rammo on 26. positsioonil.

Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris varasemast stabiilsemate, kuid samas endiselt vaikse tuule oludega päeval RS:X naiste klassile peetud kolmes võistlussõidus 20., 6. ja 11. tulemusega, mis kergitavad ta kokkuvõttes 11. positsioonile. Betti Vainküla (TPLK) seilas samas klassis välja 32., 31. ja 35. resultaadi ning omab hetkel kokku 36. asetust.

Meeste RS:X klassis sai Rainer Kasekivi (TPLK) kirja 43., 44. ja 46. koha ning paikneb 41. real.

RS:Xil on naiste hulgas endiselt esikohal hollandlanna Lilian De Geus, meeste seas on juhtima läinud tema kaasmaalane Dorian Van Rijsselberge.

Laser Standard klassis võistlev Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) võttis oma eilse soorituse kokku rahulolevana. «Oli järjekordne vaikse merebriisi päev koos terava laineloksuga. Kokkuvõttes olen küll mitte väga kõrgel 26. kohal, kuid tegelikult olen asjade käiguga väga rahul,» sõnas Rammo. «Sain mõlemas sõidus hea stardi ning napiks jääva kiiruse vastutuuleotsadel kompenseerib see, et allatuultes olen meeldivalt kiire. Lõpetasin sõidud 11. ja 16. kohaga. Edaspidiseks ootaksin siiski veidi tuulisemaid olusid, mis segaksid kaarte ja näitaksid suuna kätte ka teistsugustes tingimustes - et teaksin, kas töö käib ikka õiges suunas.»

Laser Standardil püsib liidrina hollandlane Rutger von Schaardenburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles